Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Tanınmış Red Dot Ödülü: Ürün Tasarımı 2021’i Kazandı

3D tarayıcıların geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir yüksek teknoloji şirketi olan Scantech, kompakt el tipi tarayıcı SIMSCAN için ünlü Red Dot Ödülü: Ürün Tasarımı 2021’i kazandığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

SIMSCAN, ödülü sadelik, kullanılabilirlik ve teknolojinin çığır açan birleşiminden dolayı aldı.

Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Ünlü Red Dot Ödülünü Kazandı: Ürün Tasarımı 2021 1
International Design Alliance’ın baş başkanı Prof. Carlos Hinrichsen, SIMSCAN hakkında şunları söylüyor: “Bu tasarım önerisinde bu tür bir teknolojik cihaz için benzersiz bir inovasyon biçimi görüyorum ve bunun dünyanın ilk nesillerinden biri olduğuna katılıyorum. avuç içi boyutunda taşınabilir 3D tarayıcılar. Teknolojinin yanı sıra resmi kullanım, kullanılabilirlik ve insan duyarlılığı gereksinimleri iyi koordine edilmiş ve uyumlu hale getirilmiş olup, son kullanıcıların gereksinimleri veya ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılamaktadır. ”

Sadece 570g ağırlığa sahip SIMSCAN, 900g ağırlığında yapıdaki mevcut 3D tarayıcıların tarihi bir alt versiyonudur. Kompakttır ve çalışma ortamı tarafından kısıtlanmaz. Özellikle motor kompartımanları gibi kapalı alanlarda, her zaman ve her yerde 3D ölçüm yapar.

SIMSCAN
Bu taşınabilir 3D tarayıcı, tek elle her şeyi taramak için benzersiz bir basitlik getiriyor. Ergonomik tasarımıyla SIMSCAN 3D tarayıcı, avucunuza mükemmel bir şekilde sığar ve estetik ve pratikliğin mükemmel bir birleşimini gerçekten gerçekleştirir.

Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Ünlü Red Dot Ödülünü Kazandı: Ürün Tasarımı 2021 2
Piyasadaki diğer 3D tarayıcılarla karşılaştırıldığında, SIMSCAN’ın kamera mesafesi çok daha kısa, yani 130 mm. Bu nedenle SIMSCAN, derin oluklar gibi ulaşılması zor alanlarda doğru ve eksiksiz verileri yakalama konusunda daha yeteneklidir.

Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Ünlü Red Dot Ödülü’nü Kazandı: Ürün Tasarımı 2021 3
SIMSCAN, 2,02 milyon MPS’ye varan yüksek kare hızı sayesinde 0,0,20 mm’ye kadar doğruluk ve hızlı veri yakalama ile yüksek kaliteli taramalar sağlar.

Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Ünlü Red Dot Ödülü’nü Kazandı: Ürün Tasarımı 2021 4
Nasıl kullanılabileceğine bir göz atalım.

SIMSCAN 3D modifikasyon için bir BMW arabasını tarıyor

SIMSCAN, iç tasarım için bir arabayı 3D tarama
İç kısım, ulaşılması zor alanlara ve ölü açılara sahip karmaşık geometrilere sahiptir. Bazı yüzeyleri yansıtıcı olduğundan içinin taranması daha da zorlaşıyor. El tipi ve taşınabilir 3D tarayıcımız SIMCAN ile arabayı taradık. Ölçüm sonucunun nasıl olduğunu görün. Direksiyon simidinin nokta bulutları birkaç sesle tamamlandı. Eğrileri ve titiz özellikleri bir dijital ikizde tam olarak temsil edilir.

Scantech’in 3D Tarayıcısı SIMSCAN, Ünlü Red Dot Ödülü’nü Kazandı: Ürün Tasarımı 2021 5
Scantech, WorldSkills 2022’nin bir yıllık geri sayım etkinliğini destekliyor

Red Dot Ödülü Hakkında
Red Dot Ödülü, ürün tasarımı, iletişim tasarımı ve tasarım konseptleri için uluslararası bir tasarım yarışmasıdır. Estetik açıdan hoş, işlevsel, akıllı veya yenilikçi tasarım açısından her yılın en iyi ürünlerini ödüllendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sohbeti aç
Yardım ister misiniz?
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?